1. HABERLER

  2. FİLORİNALI PETROL OFİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

FİLORİNALI PETROL OFİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında, Ereğli-Adana Karayolu üzerinde bulunan petrol...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında, Ereğli-Adana Karayolu üzerinde bulunan petrol ofislerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli-Adana Karayolu üzerindeki petrol istasyonları ziyaret etti ve destek istedi. Beraberindeki Belediye Meclis üyesi adayları Halil Ercan, Tevfik Fikret İvgen, Yüksel Akdoğan, Deniz Kurt, Bülent Ecevit Tatlıdil, Abdullah Güler ve parti yönetimi ile birlikte petrol istasyonlarını ve yol üzerinde bulunan işletmeleri ziyaret eden Köksal Filorinalı’ya ilginin büyük olduğu gözlendi.

Petrol istasyonlarında vatandaşlar ve çalışanlar, Ereğli’nin Belediye Başkanı olarak Köksal Filorinalı’yı görmek istediklerini belirttiler ve en çok çalışacak olana oylarını atacaklarını, görünürde de en çok çalışacak olanın Köksal Filorinalı olacağını söylediler.

Petrol İstasyonlarını ziyaretleri sırasında yol kenarında bulunan işletme ve fabrikalara da ziyaretlerde bulunan Filorinalı ve ekibi, Kamer Yem, Erbuz gibi üretim tesislerinde işçilerle bir araya geldi.

Filorinalı’nın çatkapı ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden üretim tesislerindeki işçiler ve petrol istasyonlarındaki çalışanlar, Filorinalı’nın belediye başkanlığını hak ettiğini vurguladılar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.