1. HABERLER

  2. CHP İL BAŞKANI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

CHP İL BAŞKANI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Ereğli’ye gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Konya...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Ereğli’ye gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Ereğli’ye gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ereğli Ziyaretinde, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve CHP İlçe Başkanı Fatih San ile birlikte esnafları da ziyaret eden Mevlüt Karpuz, “Ereğli’yi birlik ve beraberlik içinde görmek bizleri sevindiriyor. Ereğli’de güçlü olduğumuz gerçeği, Konya ve Genel Merkezimiz de umutlandırıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ise, konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Ereğli’de solda tek parti olarak seçime giren CHP, Beldeleri ve köyleri ile birlikte Ereğli’den tam destek alıyor. 30 Mart akşamı Ereğli, özlediği CHP Belediyeciliğine kavuşacak” dedi.

CHP Ereğli ilçe teşkilatı Başkanı Fatih San ise, “Ereğli’de çalışmalarımız sürüyor. Ereğli’de seçimi alacağımıza garanti gözü ile bakıyoruz ve çalışmalarımızı da daha etkin ve verimli şekilde sürdürebilmek adına gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.