1. HABERLER

  2. CHP’den Meslek Odalarına Ziyaret

CHP’den Meslek Odalarına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’de faaliyet gösteren meslek odalarını...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’de faaliyet gösteren meslek odalarını ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köy gezilerini bitiren Cumhuriyet Halk Partisi, çalışmalarını Ereğli merkezde devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında da, Ereğli Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cumhur Yaman’ı, Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca’yı ve muhtarları, Terziler Odası Başkanı Burhanettin Gümüşcan’ı makamında ziyaret eden Köksal Filorinalı, Ereğli’nin sorunlarını ve çözüm noktasındaki projelerini anlattı.

AKP Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven’in, kendi projesinden ziyade Büyükşehirin projelerini anlatmasını Ereğli için çözümsüzlük olarak niteleyen Beşyüzevler Mahallesi muhtarı Orhan Demirel, “Dünyanın hiçbir yerinde insanı ayırmamak gerekiyor. Ereğli’yi tanırsan, Ereğli’nin sorunlarını bilirsen, Ereğli’nin mahallelerini de bilirsin. Bu konuda bir adım önde olan CHP adayımız Köksal Filorinalı’yı tebrik ediyorum. Köy gezilerinde de kavgacı tutumdan çok uzlaşmacı tutum sergilemesini de takdirle karşılıyorum” dedi.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.