1. HABERLER

  2. Özgüven, Hortu Kasabasında Vatandaşla Buluştu

Özgüven, Hortu Kasabasında Vatandaşla Buluştu

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Özkan ÖZGÜVEN Ve Ekibi Gittiği Her Köyde Yoğun İlgi Ve Teveccühle KarşılanıyorSiyasi Partilerin Seçim Maratonunda İlgiyi...

A+A-

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Özkan ÖZGÜVEN Ve Ekibi Gittiği Her Köyde Yoğun İlgi Ve Teveccühle Karşılanıyor

Siyasi Partilerin Seçim Maratonunda İlgiyi Üzerine Toplayan Özkan ÖZGÜVEN Ve Ekibi Dün Akşamda Pınarözü Ve Türkmen Köyleri Yanı Sıra Hortu Kasabasında Vatandaşla Buluştu.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren NAS Ve Yönetimi Belediye Meclis Üyesi Adayları Ve Partililerin Katıldığı Ziyarete Soğuk Ve Yağmura Aldırmadan Alana Toplanan Kalabalığa Hitap Eden Özkan ÖZGÜVEN  Her Seferinde Gördüğü bu  İlgiden Duyduğu Memnuniyetini Dile Getirerek Vatandaşlara Teşekkür Etti.

Konuşmalarında Büyük Şehir Yasası İle İlgili Vatandaşı Bilgilendiren ÖZGÜVEN Bu Yasanın Bazı Kesimlerce Vatandaşımıza Yanlış Aktarıldığı Bu Davranışın Oy Kaygısına Düşenlerin Yaptığı Siyasal Anlamda Etik Olmayan Bir Davranış Olduğunu Ancak Vatandaşımızın Bu Tür Davranışlara İtibar Etmeyeceğini Söyledi.

Anlatılanların Ötesinde Büyük Şehir Yasasının Hizmetlerin Hızlı Ve Daha İyi Gelme Konusunda Son Derce Önemli Olduğunu Vurgulayan ÖZGÜVEN Bu Anlamda Güçlü Bir İktidar, Güçlü Bir Konya Büyük Şehir Belediyesi Ve Halkımızın Desteği Ve İzniyle Güçlü Bir Ereğli Belediyesi Sayesinde Hizmetin Kesintisiz Devamı İçin Destek İstedi.

İlçe Başkanı Evren NAS İse 30 Mart Yerel Seçimlerinin Sadece Bir Yerel Seçim Olmadığını  Ülkemiz’in İstikrarlı Büyümesini Engellemek İsteyen Şer Odaklarına Yönelik Bir Milli Mücadele Olduğunun Vurgusunu Yaptı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.