1. HABERLER

  2. CHP İL BAŞKANI YETİŞTİRİCİ, EREĞLİ’DE

CHP İL BAŞKANI YETİŞTİRİCİ, EREĞLİ’DE

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici ,il yönetimi ile birlikte Ereğli ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ,ilçe...

A+A-

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici ,il yönetimi ile birlikte Ereğli ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ,ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya geldi.

CHP Ereğli İlçe Teşkilatında yapılan basın açıklamasında Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil yaptığı konuşmasında seçim sürecinin başladığını ve CHP de bir ön seçim yapılacağını ,yapılacak ön seçimle birlikte milletvekili adaylarının sıralamalarının belirleneceğini söyledi, Ön seçimde üyeler oy kullanacak ve kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, Bu sıralamayı biz belirleyeceğiz ve partimiz adına canla başla çalışacağız.Böylece Konya’nın 14 milletvekilliğinin 14 ‘üne de adayız” dedi ve yapılan bu ziyaretten dolayı il başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Ereğli İlçe Teşkilatında ,milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili ile bir araya geldi.CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici ise yaptığı konuşmada ,Konya da CHP ‘nin çalışmalarına değinerek yaklaşan seçimlerde CHP’nin Konya ve ilçelerinde yürütülecek olan ön seçim ve genel seçim çalışmalarına değinerek şöyle konuşmasında şunlara yer verdi.

Konya’nın 31 ilçesinde CHP olarak ön seçim yapılması kararı alınmıştır.Bu karar ön seçim olmazsa olmaz noktasında Konya il teşkilatının dik duruşunun bir sonucudur.Hedefimiz ise Konya’da CHP olarak 4 milletvekili çıkartmaktır.Bu seçimlerde CHP ‘nin Konya’da yok olma var olma mücadelesini il teşkilatı,ilçe teşkilatlarımızla birlikte vereceğiz.

Bu noktada tek vücut olalım dedi ve 1 Mart 2015 ‘e kadar yapılacak olan aday adaylığı müracaatlarıyla birlikte Konya’da CHP ‘nin aday adayı sayısının 35 olacağını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.