1. HABERLER

  2. CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

CHP ilçe Başkanı Fatih SAN ve  yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN’i makamında ziyaret ettiler ve başarılar dilediler. CHP...

A+A-

CHP ilçe Başkanı Fatih SAN ve  yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN’i makamında ziyaret ettiler ve başarılar dilediler. CHP İlçe Başkanı Fatih SAN Ereğli’miz için bu dönem daha farklı çalışmalara imza atarsınız ve başarılı olursunuz temennisinde bulundu.

Başkan ÖZGÜVEN CHP ilçe Başkanlığı heyetini memnuniyetle karşıladı ve tebrik etti.Demokrasinin gereğidir, seçimlerde bitti kırgınlıklar ve dargınlıklarda beraberinde son buldu.Başkan ÖZGÜVEN  Göreve geldiğim süre itibari ile artık Ereğli’’nin Belediye Başkanıyım ayrım yapmaksızın görevimi sonuna kadar icra edeceğim. Partiler ve farklı görüşler haliyle olacak önemli olan bunları anlamak bilmek ve değerlendirmek gerekiyor.Mensubu olduğum partinin dışında ki insanlara ve görüşlerine saygı duyarım ve Ereğli içinde görüşlerine ve eğer varsa projelerini de dikkate alırım, beraber çalışırım ve değerlendiririm, İnanıyorum ki , birlik ve beraberliği oluşturursak kazanan Ereğli olacaktır.

Daha sonra Başkan ÖZGÜVEN Berberler ve Kuaförler Derneğini yöneticilerini de kabul ederek  sorunlarını dinledi ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan ÖZGÜVEN CHP İlçe Başkanı Fatih SAN ve yönetim kurulunu ve Berber ve Kuaförler derneği yönetim kurulu üyelerini uğurlarken tebrik etti ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.