1. HABERLER

  2. Kutlu Doğum Etkinliğine Yoğun İlgi

Kutlu Doğum Etkinliğine Yoğun İlgi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bütün Diller O’nu Söyler programında Dünya Birincisi Hafız İshak...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bütün Diller O’nu Söyler programında Dünya Birincisi Hafız İshak Danış, Yasir Ünlü, Sami Savni Özer ve Grup Dergah yer aldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapılan etkinliklerin amacının Hazreti Peygamber’i anlamak ve O’nun yolunda gitme duygusunu sağlamlaştırmak olduğunu söyledi.

 Konya Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Bütün Diller O’nu Söyler isimli program düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kutlu Doğum etkinliklerinin tüm Türkiye’de idrak edildiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak Konya merkezde ve merkez dışında yeni metropol olan bazı ilçelerde  düzenledikleri programların büyük bir coşkuyla idrak edildiğini vurguladı.

Yapılan etkinliklerin amacının Hazreti Peygamber’i anlamak ve O’nun yolunda gitme duygusunu sağlamlaştırmak olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Hazreti Peygamberi tam anlasaydık birbirimize tebessüm etmeden geçmezdik, selamlaşmanın sünnet olduğunu unutmazdık. Yetimin başını okşamanın, komşunun hukukunu gözetmenin, aile içinde muhabbetle muamele etmenin, küçükleri sevmenin, büyüklere her zaman şefkat, merhamet ve saygı duymanın önemini hep birlikte bütün insanlar olarak kavrardık. Kutlu Doğum Haftası programlarının bu eksikleri gidermeye, yeni bir dirilişe ve yeni güzelliklere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dünya Birincisi Hafız İshak Danış’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Yasir Ünlü’nün sohbeti, Sami Savni Özer ve Grup Dergah’ın ilahileri ile duygu dolu anlar yaşandı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve çok sayıda davetlinin katıldığı programın sonunda katılımcılara 40 hadis kitapçığı hediye edilerek gül şerbeti ikram edildi.

 

k_dogumm_b_2

k_dogumm_b_6 k_dogumm_b_1 k_dogumm_b_3 k_dogumm_b_4 k_dogumm_b_5

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.