1. HABERLER

  2. FAHRİ VARDAR EKSİKLİKLERİ GİDERİYOR

FAHRİ VARDAR EKSİKLİKLERİ GİDERİYOR

Halkapınar Belediyesi aldığı malzemelerle 3 ayrı cenaze evine aynı anda masa, sandalye, çadır ve çay işlerini karşılayabilecek konuma geldi.Halkapınar...

A+A-

Halkapınar Belediyesi aldığı malzemelerle 3 ayrı cenaze evine aynı anda masa, sandalye, çadır ve çay işlerini karşılayabilecek konuma geldi.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Seçim öncesinde ilk gördüğüm eksiklerinden bir tanesi de cenaze merasiminde taziye çadır teşkilatının eksikliğiydi. Nasip oldu başkan olarak ilk hizmetim, 600 sandalye, 300 tabure, 60 masa, 10 bin pet bardak, 3 tane 250 bardaklık çay semaveri aldım. Ereğli Belediye Başkanımız, Özkan Özgüven beyden de 4 tane taziye çadırı sözü aldık. bu çadırlarımız da geldiği zaman üç cenaze evinin, taziye çadırı ihtiyacını aynı anda karşılayabilecek durumdayız artık'' dedi.

Cenaze defin işlerinin bu kadarla da sınırlı kalmayacağını ifade eden Vardar, ''Cenaze defin işlerinde kullanılmak üzere mezar satma taşlarını betondan yaptırmak, ilçe merkezine ve bazı mahallelerde stoklanıp bundan sonraki cenazelerimizde betondan satma taşları kullandırmaya başlayacağız'' dedi.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, bundan sonraki plan ve hedeflerinde de İvriz'le ilgili çeşitli çalışmalar olduğunu da sözlerine ekledi.

 

DSC_9633

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.