1. HABERLER

  2. CHP ŞEKER İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

CHP ŞEKER İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve CHP Ereğli ilçe teşkilatı başkanı Fatih San, Şeker Fabrikasını ve Şeker-İş...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve CHP Ereğli ilçe teşkilatı başkanı Fatih San, Şeker Fabrikasını ve Şeker-İş Sendikasını ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, beraberinde İlçe Başkanı Fatih San ile Ereğli Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Şeker Fabrikası Müdürü …. I makamında ziyaret ederek Şeker Fabrikası ve kampanya dönemi hakkında bilgi alan Filorinalı, sonrasında Şeker Fabrikası işçileri ile birlikte yemek yedi ve sohbet etti.

 

Daha sonra Ereğli Şeker-İş Sendikasını ziyaret eden Filorinalı, Şeker-İş Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yüksel İlaslan ile sohbet etti. Ereğli Şeker Fabrikasının büyük bir fabrika olduğunu söyleyen Köksal Filorinalı, “Ereğli Şeker Fabrikası sadece Ereğli’nin değil, bölgedeki diğer merkezlerin de ekonomik yönden rahatlamasını sağlayan bir kurumdur” dedi.

 

Şeker-İş Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yüksel İlaslan ise, Köksal Filorinalı ve Fatih San’a, gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.