1. HABERLER

  2. FİLORİNALI, SARI MELEKLERİ UNUTMADI

FİLORİNALI, SARI MELEKLERİ UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 112 çalışanları günü dolayısı ile Ereğli 112 servisini ziyaret ederek 112 çalışanları...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 112 çalışanları günü dolayısı ile Ereğli 112 servisini ziyaret ederek 112 çalışanları ile sohbet etti.

 

Sarı Melekler olarak da adlandırılan 112 çalışanları günü dolayısı ile Ereğli’deki 112 çalışanlarını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 112 servisinin öneminden bahsetti ve gece gündüz demeden bu önemli kamu hizmetini yerine getiren 112 çalışanlarına teşekkür etti.

 

112 servisini ziyaretinde, İnsan Sağlığının ve ilk yardımın hayati açıdan önem arz ettiğini kaydeden Filorinalı, “İnsan sağlığı açısından ilk yardım hayati önem taşımaktadır ve bu ilk yardım da her yerde 112 servisi tarafından sağlanmaktadır. Ereğli için, gece gündüz, her şart altında bu önemli görevi yerine getiren 112 çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz ve 112 çalışanları günlerini kutluyoruz” dedi.

 

Ereğli 112 çalışanları ise bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Köksal Filorinalı’ya teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.