1. HABERLER

  2. CHP TAM KADRO ÇAYHAN’DA

CHP TAM KADRO ÇAYHAN’DA

 Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve belediye meclis üyesi adayları, Çayhan beldesinde vatandaşlarla bir araya...

A+A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve belediye meclis üyesi adayları, Çayhan beldesinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Konuşmaların ardından ise, Köksal Filorinalı, vatandaşlara baklava ikram etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çayhan Beldesinde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Belediye Meclis Üyesi adayların da katıldığı toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, vatandaşların karşısına hayali projelerle çıkmadıklarını, projelerinin ayağı yere basan projeler ve çalışmalar olduğunu kaydetti.

Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 5 yıl önce verdiği sözleri de hatırlatan Filorinalı, “5 yıl önce verdiği sözleri tutamadan, yeni vaatler ve sözler veriyorlar.  Öncelikle, 5 yıl önce verdiğin sözlerin akibeti ne durumda, ondan haber ver vatandaşa.” dedi.

Konuşmasında, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven’e de yüklenen Köksal Filorinalı, “AK Partinin belediye başkan adayı da, 10 yıldır bu ilçede tarım müdürüyken geliştiremediği tarım ve hayvancılığı, belediye başkanı olunca geliştirecekmiş. Halk inanır mı bunlara” diye konuştu.

Konuşmasında kendi projelerinden de bahseden CHP adayı Köksal Filorinalı, “Biz, Ereğli’de sağlık alanındaki sıkıntıları çözmek için belediye hastanesi yapacağız. İşsizliğin çözülmesi noktasında belediyeye ait dinlenme tesisleri kuracağız ve buralarda insanlarımızı istihdam edeceğiz. Ereğli ile ilgili daha sürpriz ve daha güzel projelerimizi de ilerleyen günlerde açıklayacağız. Biz, internetten indirilme proje fotoğrafları ile değil, Ereğli’nin ihtiyacı olan gerçek projelerle geliyoruz” dedi.

 

Filorinalı’nın ardından söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Tevfik Fikret İvgen ise, Çayhan halkının gerçeği gören bir halk olduğunu ve bu seçimlerde de gerçekleri görerek, doğrudan yana oy kullanacağından emin olduğunu kaydetti.

CHP Ereğli Belediye Meclis üyesi ve 2014 yerel seçimlerinde yine CHP’den Ereğli Belediye Meclis Üyesi adayı olan Halil Ercan ise, konuşmasında, Ereğli halkının ve Türkiye’nin çeşitli ekonomik sıkıntılar yaşadığını dile getirdiği konuşmasında, “Esnafımız bitti, çiftçimiz, hayvancımız borç içinde. Sizler, tarım ve hayvancılıkla geçinen insanlar olarak, 1 liranız 2 lira olduysa, “1 hayvanınız 2 hayvan olduysa götürün oyunuzu verin ama olmadı işte. Gitgide geriye götürülüyoruz. Buna dur demek, sizlerin elinde” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Meclis Üyesi adaylarından Deniz Kurt ise, Çayhan Beldesinde yaptığı konuşmada, ülke genelindeki ekonomik ve sosyal sıkıntılardan bahsetti ve halkın kurtarıcısının yine halkın kendisi olduğunu belirtti.

 

CHP Heyeti, konuşmaların ardından Çayhan esnafını ziyaret ettiler. Beldede bir bakkal dükkanında çemen ekmek yiyen CHP Başkan adayı ve meclis üyeleri, çarşı merkezinde bulunan belde halkına baklava ikram ettiler.

Çayhan beldesi ziyaretinin ardından Aziziye beldesi esnafını da ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve beraberindeki ekip, daha sonra Ereğli’ye dönüş yaptılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.