1. HABERLER

  2. Geleceğin Türkiye’si İçin Gençlere Büyük Görev Düşüyor

Geleceğin Türkiye’si İçin Gençlere Büyük Görev Düşüyor

AK Parti il ve ilçe gençlik kolları üyesi gençlerle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’nin lider ülke olma yolculuğunda...

A+A-

AK Parti il ve ilçe gençlik kolları üyesi gençlerle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’nin lider ülke olma yolculuğunda gençlerin ülkeye büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Başkan Akyürek, gençlerin vizyonlarını yüksek tutarak kendilerini daha güçlü yarınlara hazırlaması gerektiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl ve ilçe gençlik kolları üyesi gençlerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Japon Parkı’nda gerçekleşen programlara Başkan Akyürek ile birlikte Bosna Hersek’in efsane lideri Aliya İzzetbegoviç'in savaş esnasında orduyu denetlerken tekbir getiren genç komutan, 7. Tabur Komutanı, Tuğgeneral Şerif Patkoviç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, AK Parti il ve ilçe gençlik kolları üyesi gençler katıldı.

Programda gençlerle sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile başlayan yeni dönemde gençlere de önemli sorumluluklar düştüğünü, gençlerle birlikte birçok yeni projeyi yeni yasa kapsamında hayata geçireceklerini dile getirdi.

HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIZ

Türkiye’deki en fonksiyonel ve en önemli gençlik merkezlerinden birisini Konya’ya kazandıklarını hatırlatan Başkan Akyürek, gençlik merkezleri, mesleki eğitim merkezleri ve kadınlar lokalleri ile her zaman gençlerin yanında olduklarını vurguladı. İlköğretimden lise sona kadar öksüz, yetim, engelli, şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımını sürdürdüklerini anımsatan Başkan Akyürek, “Konya merkezde 8 bine yatın öğrenciye lise sona kadar eğitim yardımı veriyoruz. Yeni dönemde 31 ilçemizde tüm mahallelerimizde çocuklarımızı ve gençlerimizi aynı kapsama dahil edeceğiz. 31 ilçemizde de gençlik merkezimiz ve bilgi evimiz bulanacak” dedi.

VİZYONUMUZU YÜKSEK TUTALIM

Konya’nın genç bir nüfusa sahip olduğunu, bunun da şehri yönetenlerin sorumluğunu artırdığını dile getiren Başkan Akyürek, gençlerin yarınlarda Türkiye’yi yönetecek, mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olacak çalışmalara hazır olmasını ve dünya vizyonuyla hareket etmesini istedi. Başkan Akyürek, “Vizyonumuzu yüksek tutalım. Kendimizi daha güçlü yarınlara hazırlayalım. Türkiye’nin lider ülke olma yolculuğunda gençlerimiz ülkemize ve şehirlerimize büyük hizmette bulunuyorlar. Yarınlarda vereceğiniz hizmet daha da önemlidir. Geleceğin Türkiye’sinde daha önemli misyonlar üstleneceğinize inanıyorum. Bu çıktığınız hizmet yolculuğunda bizler de sizlerin büyüğü olarak her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi de gençlere her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür ederek, gençler olarak aynı yolda yürümeye devam edeceklerini ifade etti.

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Japon Parkı’nda üniversiteli kız öğrencilerle de bir araya gelerek sohbet etti.

Program esnasında Japon Parkı’nda bulunan 80 yaşındaki bir teyze, Başkan Akyürek’in yanına gelerek sevgisini dile getirdi. Başkan Akyürek’i çok sevdiğini ifade ederek başarılar dileyen teyze, gençlerle de sohbet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.