1. HABERLER

  2. CHP Yönetimi Aydınlar Mahallesinde

CHP Yönetimi Aydınlar Mahallesinde

CHP Ereğli İlçe Başkanlığı' nın Belkaya, Zengen ve Orhaniye'den sonra 4.ziyareti Aydınlar Mahallesine oldu. Ev ziyareti şeklinde geçen bu toplantıda...

A+A-

CHP Ereğli İlçe Başkanlığı' nın Belkaya, Zengen ve Orhaniye'den sonra 4.ziyareti Aydınlar Mahallesine oldu. Ev ziyareti şeklinde geçen bu toplantıda farklı partililerin de bulunarak yeni başkan ve yönetiminin Ereğli'ye umut ve hayırlı olmasını dilediler. Herkesin ortak şikayeti Ereğli'nin sahipsiz olduğu ve Ankara'da mecliste Ereğlililere kapının kapalı olduğu yönünde oldu. Artık 2015 seçimlerinde bizzat Ereğlililerin Ankara'ya gitmesi gerektiğini belirten vatandaşlar bunun da CHP eliyle gerçekleşeceğini diğer partilerin Konyalı vekillerinden artık Ereğli'ye hiçbir umut olmadığını belirttiler.

Daha sonra ilçe başkanı ve yönetim kuruluna Arabaşı çorbası ikram eden Aydınlar mahallesi sakinleri, CHP heyetini yine beklediklerini ve kapılarının her zaman CHP ilçe yönetimine ve güleryüzlü başkana açık olacağını belirttiler. CHP ilçe örgütü de samimi misafirperverlik gösteren ve tekrar kendilerini bekleyen Aydınlar mahallesi sakinlerine, yine geleceklerini, hep geleceklerini üzerine basa basa söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.