1. HABERLER

  2. Minikler Öğretmenler Gününü Unutmadı

Minikler Öğretmenler Gününü Unutmadı

Dün kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü Rahim Çimen’in bugün minik konukları vardı.Ereğli Zübeyde...

A+A-

Dün kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü Rahim Çimen’in bugün minik konukları vardı.

Ereğli Zübeyde Hanım Ana Okulundaki öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ile Milli Eğitim Şube Müdürlerini ziyaret ettiler,ve onlara çiçek vererek ” Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun ” dediler.

Miniklerin bu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ,” Minik yavrularımız ileriki süreçte bu memlekete hizmet edecek büyük insanlar olacaklar.Miniklerimizin bu günü hatırlamaları bizleri mutlu etti.Bu nazik ziyaretlerinden dolayı minik öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.Bugün henüz çok küçükler ama yarınlarda çok güzel yerlerde memleketimize,ülkemize,insanlığa ve dünyaya hizmet edecek güzel işler yapacaklar.Bu yavrularımıza sağlıklar diliyorum ” dedi.

Zübeyde Hanım Ana Okulundan kendisini ziyarete gelen miniklerin öğretmenler gününe dair söylediği şarkılar ve okudukları şiirler yüzlerde tatlı tebessüm oluştururken,Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen’i de mutlu etti. Anaokulu öğrencileri Çimen ile bir süre sohbet ederken,fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.