1. HABERLER

  2. Parkların Bakımı Yapılıyor

Parkların Bakımı Yapılıyor

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizin farklı kesimlerinde bulunan park ve yeşil alanlarda bakım ve iyileştirme çalışmaları...

A+A-

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizin farklı kesimlerinde bulunan park ve yeşil alanlarda bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İlçe genelindeki tüm parkları belirli aralıklarla rutin bir şekilde kontrol eden ve vatandaşların parklardan yararlanmasını sağlayan Ereğli Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda bozulan yeşil alanları, oyun alanları, oturma bankları, kaldırım taşları, park içerisindeki yollar ve yürüyüş parkurlarını yeniden düzenliyor.

Güzel havada ailesi tarafından parklara götürülen çocukların hoşça vakit geçirmesi için parklarda bulunan tüm oyun guruplarını ve aktiviteleri bakıma alan Ereğli Belediyesi, parklarda bulunan oyun gurupları ve spor alanlarını her geçen gün daha da modernleştiriyor.

Parkların kontrollü şekilde bakım çalışmasının yapıldığını söyleyen Başkan Özgüven, bir yandan yeşil alanları çoğaltmak bir yandan da parkların temizliğini, çimlerin, çiçeklerin ve oyun alanlarının bakımını düzenli olarak yaparak hem güzel görüntü hem de sağlıklı mekânlar oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

Parkların toplumun her kesimine hitap eden alanlar olduğunu da vurgulayan Özgüven, vatandaşların bu alanlara sahip çıkması ve koruması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.