1. HABERLER

  2. CHP’den Ereğli Çıkartması

CHP’den Ereğli Çıkartması

 Bugün Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi, iktidar yürüyüşünün provasının yaptı. Ereğli Site düğün salonunda gerçekleştirilen programda CHP...

A+A-

 

Bugün Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi, iktidar yürüyüşünün provasının yaptı.

 

Ereğli Site düğün salonunda gerçekleştirilen programda CHP sevdası salonlara ve yüreklere sığmadı.

Konya’dan ve Ereğli’den gelen CHP’lilerin yanı sıra değişik illerden gelen CHP milletvekillerinin de katıldığı programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi ve iktidar yürüyüşüne dair söz verildi.

 

CHP Belediye Meclis Üyelerinin de tanıtıldığı programa çok sayıda CHP’li katıldı. CHP İlçe Başkanı Fatih San, CHP adayı Köksal Filorinalı, Konya İl Başkanı ve çok sayıda katılımcının iştirakleri ile düzenlenen programda CHP’liler adeta coştular.

Programda, özlenen CHP Belediyeciliğinin Ereğli’ye yeniden kazandırılması için yapılan mücadelenin son günlerde çok daha fazla artarak devam edileceği ve bu seçimlerin mutlaka CHP’nin zaferi ile sonlandırılacağı vurgulandı.

Başarı Dilemeyeceğiz

CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, yaptığı konuşmada: “Adettendir rakiplere de başarılar dilenir. Ancak biz dilemeyeceğiz. Arsıza, hırsıza, vurguncuya, soyguncuya ve onların adaylarına başarı dilemeyeceğiz. Bunların elinden Ereğli’yi de Türkiye’yi de kurtaracağız” dedi.

Yapılan toplantının ardından hep birlikte “İktidar Yürüyüşü” yapan CHP’liler, Esnaf Sitesi önünden İstasyon Meydanına kadar yürüyüş yaparak vatandaşları selamladılar.

 

YoK1oaeg 6BfQQyHJ Snapshot002 Snapshot003 Snapshot004 vytfOMOi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.