1. HABERLER

  2. CHP’DEN HASTANELERE ZİYARET

CHP’DEN HASTANELERE ZİYARET

 Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ereğli Devlet Hastanesini, Eski SSK hastanesini...

A+A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ereğli Devlet Hastanesini, Eski SSK hastanesini ve Diş Polikliniğini ziyaret ettiler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli Devlet Hastanesini Polis Meslek Yüksekokulu’nu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Ereğli Müdürü’nü, Eski SSK hastanesini ve Diş Polikliniğini ziyaret ettiler.

İlk olarak Ereğli Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Meriç Çağrı Ağır ile görüşen Filorinalı ve beraberindeki heyet, başhekim ziyaretinin ardından poliklinikte bekleyen hastaları ziyaret ettiler. Ereğli Devlet Hastanesinde poliklinikte bekleyen vatandaşlarla görüşen Köksal Filorinalı, hastaların, hastanede sıra beklemekten yoruldukları şikâyetleri üzerine, Ereğli Belediye Başkanı Olması halinde Ereğli’ye kazandıracakları belediye hastanesi ile bu sorunu çözeceklerini ifade etti.

Devlet Hastanesinin ardından Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, yeni atanan PMYO Müdürü Ali Kurbi’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Polis Meslek Yüksekokulu’nun ardından Kredi Yurtlar Kurumu Ereğli Müdürü Ali Ayvaz’ı ziyaret eden Köksal Filorinalı ve beraberindeki heyet, buradan da Eski SSK Hastanesini ziyaret ederek, çocuk bölümünde tedavi gören çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dilediler.

Diş Polikliniğini de ziyaret eden CHP Ekibi, başhekim Ayhan Yürekli ile görüştükten sonra poliklinik doktorlarına karanfil verdiler ve hastalara da geçmiş olsun dilediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.