1. HABERLER

  2. Çinicilik Kursu Başladı

Çinicilik Kursu Başladı

Ereğli Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Ateşte Açan Çiçekler” isimli çinicilik kursu başladı.Oğuz Ata Tesisleri El Sanatları...

A+A-

Ereğli Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Ateşte Açan Çiçekler” isimli çinicilik kursu başladı.

Oğuz Ata Tesisleri El Sanatları Kurs Merkezinde başlayan kurs hakkında bilgi veren Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş, “Ereğli Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ‘Ateşte Açan Çiçekler’ isimli çinicilik kursu açtık. Kursumuz daha çok bayanlara yönelik ancak beylerinde talepleri var. Bu talepleri değerlendirip yeni kurs açacağız. 1 Eylül tarihi itibariyle başlayan müracaatlar 15 Eylül’de sona erecek. Kursumuzu Songül Koçyiğit hocamız veriyor. Kendisi Selçuklu Belediyesinde eğitim almış. Sadece çini kursu ile değil ahşap boyama, resim kursu gibi çeşitli kursları düzenleyeceğiz. Selçuklu Belediyesi bize bu konuda tabak ve boyama desteği veriyor. Ayrıca fırında pişirme konusunda da Selçuklu Belediyesi ve Karapınar Belediyesinden yardım alıyoruz. Kursumuzu olan ilginin artmasını ve Ereğli halkını kursumuza bekliyoruz” dedi.

Kurs hocası Songül Koçyiğit ise 15 kursiyerin şu an kursa katıldığını belirterek, bu sayının artmasını beklediğini ifade etti. Koçyiğit kurs bitiminde ise sergi düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.