1. HABERLER

  2. Ereğli Huzur Evi Büyümek İstiyor

Ereğli Huzur Evi Büyümek İstiyor

1997 yılında kurulan ve şimdi ise Karaman yolu üzerinde hizmet veren Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi bölgenin en iyi huzurevleri arasında gösteriliyor.Yıllardan...

A+A-

1997 yılında kurulan ve şimdi ise Karaman yolu üzerinde hizmet veren Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi bölgenin en iyi huzurevleri arasında gösteriliyor.

Yıllardan beri Ereğli halkının yardımlarıyla ayakta kalan Vasfiye Ergin huzurevinde kalanlar hayatlarından gayet memnun görünüyor.

‘Biz burada çok rahatız emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’ diyen Huzurevi sakinleri bu ortamda yaşamaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Yıllardır hizmet vermekten dolayı gururlu olduklarını söyleyen Huzurevi müdürü Cumali Akçay, bu huzurevinin ayakta kalmasında başta Ereğli halkı olmak üzere Vasfiye Ergin Vakfı kurucu başkanı Nihat Özdemir’in de katkısının büyük olduğunu ifade etti. Toplam 26 sakinin burada yaşadığını belirten Akçay, artık mevcut Huzurevinin ihtiyaca cevap vermediğini ve yapılacak olan destekler ile alan olarak genişlemeyi planladıklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.