1. HABERLER

  2. Çocuk Oyunları Şenliği Başladı

Çocuk Oyunları Şenliği Başladı

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Ereğli ilçe birinciliği yarışmaları Ereğli Atatürk Stadyumunda başladı.Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Milli...

A+A-

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Ereğli ilçe birinciliği yarışmaları Ereğli Atatürk Stadyumunda başladı.

Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü ile Geleneksel Çocuk Oyunları Derneği işbirliğinde düzenlenen geleneksel çocuk oyunları ve akıl oyunları Ereğli ilçe birinciliği yarışmaları başladı. 16 24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan yarışmalar Ereğli Atatürk Stadyumunda gerçekleşecek.

Eğitim şenlikleri ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, yarışmaların üçüncü sınıflar arasında 18 takımın katılımı ile mendil kapmaca ve seksek, dördüncü sınıflar arasında ise 23 takımın katılımı ile kaleli yakan top kategorilerinde gerçekleşeceğini ifade etti.

Bölge yarışmalarının da Ereğli’de yapılacağını hatırlatan Çimen, Emirgazi, Karapınar, Halkapınar ve Ereğli ilçe birincilerinin bölge birinciliği yarışmalarının 5-16 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirileceğini kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.