1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi 500 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Ereğli Belediyesi 500 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Ereğli Belediyesi tarafından protokol üyelerinin katılımı ile Atakent Mahallesinde ağaç dikme programı gerçekleştirildi.Atakent Mahallesinde gerçekleştirilen...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından protokol üyelerinin katılımı ile Atakent Mahallesinde ağaç dikme programı gerçekleştirildi.

Atakent Mahallesinde gerçekleştirilen ağaç dikme programına Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Jandarma Komutanı Yzb. Uğur Efe, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu, Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri, STK temsilcileri, siyasiler ve davetliler katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 30 Mart Mahalli İdareler seçimi ile göreve geldiklerinden sonraki ilk etkinliklerinin fidan dikmek olduğunu ifade ederek, Ereğli Belediyesi olarak ağaca ve yeşile çok önem verdiklerini ifade etti. Bundan sonraki gerçekleştirecekleri yeşillendirme çalışmaları ile Ereğli’yi “Yeşil Ereğli” hüviyetine kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Özgüven, bu anlamda ilk olarak Atakent Mahallesinde 500 fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Ereğli Kaymakamı Şakir Erden olmak üzere protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür eden Özgüven, Ereğli adına bir çok yararlı etkinlikte buluşma temennisi ile sözlerini sonlandırdı.            Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, insanoğlunun yaşamının en önemli unsurlarından birinin de ağaç ve yeşil olduğunu dile getirerek, fidanları dikmeyle işin bitmediğini, asıl işin fidanları diktikten sonra dikilen her fidanla birebir ilgilenmek olduğunu kaydetti. Önemli bir unsur olan ağacın insan hayatında çok önemli faydaları olduğunu anımsatan Erden, Ereğli’nin mevcut konumdaki yeşilliği ile batıyı aratmayacak nitelikte olduğunu anımsatarak sözlerini noktaladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler 500 sedir fidanını toprakla buluşturdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.