1. HABERLER

  2. Meclis Toplantısı Yapıldı

Meclis Toplantısı Yapıldı

Başkan Özgüven; Havacılık Meslek Yüksek Okulumuz Hayırlı Olsun.Ereğli Belediye Nisan ayı meclis toplantısın 2. Oturumu bugün yapıldı. Belediye ...

A+A-

Başkan Özgüven; Havacılık Meslek Yüksek Okulumuz Hayırlı Olsun.

Ereğli Belediye Nisan ayı meclis toplantısın 2. Oturumu bugün yapıldı. Belediye  Başkanı Özkan Özgüven toplantının açılış konuşmasın da Ereğli de kurulacak olan  Havacılık Meslek Yüksek Okulunun açılması için gerekli çalışmaların yapıldığını, bu anlamda emeği geçen herkese şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum  dedi.

Belediye Meclisi İkinci Oturumunu Tamamladı Ereğli Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısının ikinci oturumunu bugün sabah tamamladı. Toplantıda Belediye Başkanı Özgüven ve Belediye Meclis Üyeleri önemli kararlara imza attı. 11 Nisan 2014 Cumartesi günü Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in başkanlığında toplanan Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısının ikinci oturumu bugün sabah gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği ve siyasi iradenin girişimleri sonucunda Ereğli’ye kazandırılan Türk Hava Kurumu Meslek yüksek Okulunun Ankara’daki protokol imza törenine katıldığını ifade etti.

Ereğli’mize Türk Hava Kurumu Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu yapılması amacı ile Ankara da ki toplantımıza AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu Bey, Emekli Müsteşar-Vali Sayın Şahabettin Harput Bey, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş Hocam,  İş Adamı CHP Belediye Meclis üyesi Halil Ercan Bey ve Havacılık Meslek Yüksek okulunun binasının yapılmasını üstlenen hayırsever iş adamı hemşerimiz Mustafa Özşenol Beye şahsım Meclisimiz ve Ereğli’miz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Başkan Özgüven Ereğli için son derece önemli olan bu yatırımın Ereğli’nin eğitim ve öğretimine yeni bir nefes kazandıracağını kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde Konya’dan toplanan şehir Meclisinde Konya Belediye Meclis Üyesi Ömer Eğer’in Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliğine, Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erdinç Akça’nın Tarımsal Kalkınma Komisyonuna, Keziban Çatlı’nın ise Kadın ve Aile Destek Hizmetleri Komisyonuna seçildiğini hatırlatarak, komisyonlarda ve encümende görev alan meclis üyelerine başarılar diledi. Açılış konuşması ve yoklamanın ardından devam eden meclis toplantısında 05.06.2008 Tarih ve 2008/6-71 Sayılı Belediye Meclisi ile kabul edilen Ereğli Belediyesi Özel Servis Araçları Yönetmeliği gereğince Teknik Komisyonda görevlendirilmek üzere Belediye Meclis Üyesi Halil Karakuş seçildi.  Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası Meclis Üyelerinin de katılımı ile 5 asil 5 yedek olmak üzere Çiftçi Malları Koruma Meclis üyelerin seçimi sonucunda Asil üyeliğe Ercan Esen, Şener Gülsoy, Sinan Aksoy, Necati Tekemen ve Ahmet Süllü, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası Meclis Üyelerinin de katılımı ile 5 asil ve 5 yedek olmak üzere çiftçi Mallarını Koruma Teşkilatı murakabe Heyeti üyelerinin seçimi sonucundaAsil üyeliğe Duran Aksoy,  Arif Onat, Bayram Tütüncü, Nazım Tezcan ve Çetin Kökbudak seçildi.   Tarihi Kentler Birliği Meclisinde Belediyemizi temsil etmek üzere Meclis üyelerimiz arasından 1 Asil 1 Yedek üye seçimleri sonucunda  Asil Üyeliğe Zuhal Savaş, Yedek Üyeliğe ise Erdinç Akça seçilirken, Konya Belediyeler Birliği Meclisinde Belediyeyi temsil etmek üzere Meclis üyeleri arasından 1 Asil 1 Yedek üye seçimi sonucunda Asil Üyeliğe Mehmet Tunç Yedek Üyeliğe ise Keziban Çatlı seçildi. Ereğli-Karapınar-Emirgazi ve Halkapınar Belediyeleri Katı Atık ve Çevre Koruma Birliğine üye seçiminin görüşülmesi sonucunda Asil üyeliğe Erdinç Akça, Edip Yıldız, Nedim Günseven, Necati Tekemen, Lokman Göktaş ve Duran Aksoy seçildi. Akgöl Havzası Belediyeleri Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birliğine üye seçiminin görüşülmesi seçimleri sonrasında ise Asil üyeliğe Ercüment Sarıkafa, İbrahim Söker, Halil Karakuş, Ercan Esen, Agâh Taşkın, Vehbi Arık, Kemal Uzundere ve Yüksel Akdoğan seçildi. Belediye Meclis Toplantısında ayrıca 01.01.2013 - 31.12.2013 tarihleri arası Belediye Başkanlığının 1 yıllık Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.