1. HABERLER

  2. CÖMERT, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CÖMERT, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Cemal Cömert Ereğli İlçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.Ereğli’de...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Cemal Cömert Ereğli İlçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

Ereğli’de ve bölgemizde Uzun yıllar serbest veteriner hekim olarak görev yapan ve Ereğlililerin yakın tanıdığı simalardan biri olan Ali Cemal Cömert Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanlığında yoğun katılımlı olarak düzenlediği basın toplantısında 25. Dönem CHP Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adaylığı açıklamasına CHP’nin karar aldığı adayların ön seçimle belirlenmesi dolayısıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek başlayan Cömert, bu formülün CHP’de yeni bir uyanışa, yeni bir heyecana vesile olduğunu ifade etti.

Aydınlık bir Türkiye için, Türkiye Cumhuriyet Devletinin Muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için CHP iktidarına gereksinim olduğunun altını çizen Cömert, Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak olan CHP iktidarı kadrosunda bir nefer olabilmek için aday olduğunu belirtti. Türkiye’nin 12 yılda geldiği durumun içler acısı olduğunu söyleyen Cömert, 7 Haziran Genel Seçimleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin yeniden iktidara geleceğini ve aydınlık Türkiye’nin temelini yeniden atacağını dile getirdi. Aday olup olmamalarının hiç bir önemi olmadığına değinen Cömert, bu mihmal üzere gece gündüz demeden 25. Dönem genel seçimleri için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, ileri demokrasi için temele bir harç da kendilerinin atacağını söyledi.

Aydınlık Türkiye yolunda Ereğli’ye ve Ereğli insanına hizmet için çalışacağına söz vererek yola çıktığını anımsatan Cömert, nasip olurda o makama gelirse şayet görevini hakkı ile yerine getireceğini, Ereğli’nin derdi ile dertlenip bu dertlere çözüm üretme noktasında hiç bir menfaat gözetmeksizin çalışacağını yaptığı basın toplantısında söyleyerek dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.