1. HABERLER

  2. Süt Birliğinin Mali Genel Kurulu Yapıldı

Süt Birliğinin Mali Genel Kurulu Yapıldı

Ereğli Süt Üreticileri Birliği 2015 yılı Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısında konuşan Birlik Başkanı Ercüment...

A+A-

Ereğli Süt Üreticileri Birliği 2015 yılı Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısında konuşan Birlik Başkanı Ercüment Sarıkafa, Verilemeyecek hesabımız yok dediği Mali Genel Kurul Toplantısında Yapılan ihraçlar güne ve kongereye damgasını vurdu.

Ereğli Süt Birliği Mali Kongeresi Bugün görüşülen gündem maddeleri dahilinde geniş katılım ile yapıldı.

Mali Kongerede Başkan Ercüment Sarıkafa hakkında söylenilen bazı iddialara cevap verdi, yapılan bu Mali Kongerede bazı alınan kararlar ise dikkat çekti işte o kararlardan en çok dikkat çeken karar ise ihraç kararı oldu.

Süt Birliği Mali Kongeresi'nde, İhraç Edilen O, 3 İsim Çok Konuşulacak...

Ereğli Süt birliğinin yapılan mali kongeresi'nde yönetim kurulu tarafından alınan karar gereğince 9 süt birliği üyesi ihraç edildi. bunların içinde dikkat çeken isimler ise oldukça bilinen üye ve eski başkanlardan olan, Nuri Serinkaya, Bahattin Öztürk ve Edip Yıldız’ın alınan karar gereği ihraç edildiği edinilen bilgiler arasında olurken, öne çıkan bu 3 ismin ihracı Mali Kongere’de alınan bu karar ile Ereğli'nin de gündemine oturacaktır.

Süt Birliği Yönetim Kurulu’nun aldığı bu ihraç kararı ise çok ses getireceği şimdiden belli diyebiliriz, Bu ihracın gerekçesi ise herhalde kamuoyu ile paylaşılacağı kesin diyelim ve neler olduğu niçin böyle bir karar verildi bu karışık süreç ve ortamda kamuoyu bu konuyu elbette sorgulamak isteyecektir.

Ereğli halkı ve üreticinin dikkatini çekecek olan ihraç kararı, Bu Mali Genel Kurul ise kesinlikle çok konuşulacak ve ses getirecektir.

Süt Üreticileri Birlik Başkanı Ercüment Sarıkafa, Ereğli süt üreticilerinin daha iyi ekonomik şartlara kavuşması açısından gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, Ereğli Süt Üreticileri Birliği olarak Ereğli’nin süt sektörüne büyük bir ivme kazandırdıklarını söyledi.

Türkiye’nin en büyük düve projesi olarak kayıtlara geçen 10 bin baş düve projesine saygılı olmaya davet etti.

10 Bin Baş Düve Projesi kapsamında alınan kararların hepsinin üreticinin lehine olduğunu ifade eden Sarıkafa, üreticinin bu proje ile kârlı olduğunu, aleyhte bir unsur bulunması durumunda çiftliğini çiftçilere bağışlamayı taahhüt ettiğini dile getirdi. Kendi kazancının kendisini büyük ölçüde yettiğini anımsatan Sarıkafa, birliğin kasasından bir lira dahi olsa şahsına harcamadığını, birlik için yürüttüğü çalışmalarda dahi kendi ekonomik güçlerini kullandığını kaydetti.

Sarıkafa hakkında söylenen iddialara cevabı sadece sandıkta vereceklerini dile getirdi.Sarıkafa, tüm üreticileri Sandığa davet ederken, Sarıkafa’nın konuşmasının ardından Mali Genel Kurul Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.