1. HABERLER

  2. Cumhur Yaman'la Yola Devam

Cumhur Yaman'la Yola Devam

Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası’nın 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağan Kongrede mevcut başkan...

A+A-

Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası’nın 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

 

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağan Kongrede mevcut başkan Cumhur Yaman tek liste ile girdiği kongrede yeniden başkanlığa getirildi.

751 üyenin katılımıyla gerçekleşen kongrede konuşan Cumhur Yaman, “4 yıl arayla yaptığımız olağan kongremize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem zarfında birlik başkanımızın desteği ile Ereğli’ye Sicil Müdürü getirerek işlemlerimizi hallettik. Kayıt, terk, sicil gibi konularda esnafımızı Konya’ya göndermedik. Türkiye’de sadece üç ilçede bulunan TPDK yetkisi ile üyelerimize Ereğli’de hizmet verdik. KOSGEB eğitimi ile 60 kursiyere belge verdik. 320 esnafımız hijyen eğitiminden faydalandı ve belgelerini aldılar. Esnaf camiası olarak birlik ve beraberlik içerisinde sağlanan olanakları sizlerle paylaştık. E-devlet ile işlemleri kısa süre sürede gerçekleştirdik. Sahte rakı ve sigara ile mücadelede gerekli paylaşımları sağlayarak çözüm arıyoruz ve buluyoruz” dedi.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından seçimlere geçildi. Tek aday olarak seçimlere giden Yaman, yeniden Ereğli Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.