1. HABERLER

  2. Davutoğlu Ereğli’de

Davutoğlu Ereğli’de

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Buğün ilçemiz Ereğli'ye geldi Sazgeçit kasabasında karşılanan Davutoğlu ile birlikte çok sayıda konuk Ereğli’ye...

A+A-

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Buğün ilçemiz Ereğli'ye geldi Sazgeçit kasabasında karşılanan Davutoğlu ile birlikte çok sayıda konuk Ereğli’ye geldi Millet Vekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Millet Vekili Ayşe Türkmenoğlu , Millet Vekili Mustafa kabakçı, Millet Vekili Mustafa Akış, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve çok sayıda davetli ile birlikte Ereğli’ye geldi.

Sazgeçit kasabasında Ereğli protokolü Ak Parti ilçe teşkilatı ve Partililer tarafından karşılanan Davutoğlu Demireller tesislerinde düzenlenen proğramın ardıdan yapılan bayramlaşma’dan daha sonra ise Cherry Garden Hotel’in Açılışına katıldı. Açılışın Ardından ise İlçemiz Ulu Camide İkindi Namazını Kılan Davutoğlu ,İlçemizde Vefat eden Bir Vatandaşımızın Cenaze Namazına Katıldı. Burada basına Yaptığı Açıklamaların Ardından İlçemiz’den ayrıldı.

 

 

aa

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.