1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Değerli Delegelerimiz, Partililerimiz ve Hemşehrilerimiz…
Değerli Delegelerimiz, Partililerimiz ve Hemşehrilerimiz…

Değerli Delegelerimiz, Partililerimiz ve Hemşehrilerimiz…

14. Olağan Kongresi ile kutlu hareketimizin müktesebatıyla yeni bir dönemece girilecek, Cumhuriyetin 100. yılını ve Lider Ülke Türkiye Vizyonunu hep birlikte karşılayacağız.

A+A-

Hepinizinde bildiği üzere, Ereğli İlçe Başkanlığımızın 31 Ağustos(Perşembe) günü saat 10.00’da Ereğli Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleştirilecek demokrasi şöleni olan, 14. Olağan Kongresi ile kutlu hareketimizin müktesebatıyla yeni bir dönemece girilecek, Cumhuriyetin 100. yılını ve Lider Ülke Türkiye Vizyonunu hep birlikte karşılayacağız.

Çocukluğumuzdan bu zaman piştiğimiz, büyüdüğümüz ve her daim mücadelesini verdiğimiz, Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak, görev süre zarfında kırgınlıkları, dargınlıkları onararak devam ettik ve yeni dönemde de gönüller kazanarak yolumuza  devam edeceğiz.

Hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, tepeden bakmadan müştereklerimiz ile, liderimize, teşkilatımıza, doktrinimize tahkire kaçmayan her Ülküdaşımızı, kardeşimizi, hemşehrimizi kucakladık. Haksızlıkların karşısında durduk, iftiralara boyun eğmedik, tükenmeyen komplolara, kumpaslara, yorulmamızı bekleyenlere, yıkılmamız için süre tutanlara karşı derin heyecanımız, engin hoşgörümüz, davamıza olan tutkumuzla mücadele ettik.

Bu görev dönemimizin en önemli dönemi, 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının muzafferiyeti için gece gündüz demeden çabaladık ve neticede Milliyetçi Hareket Partisini ve Cumhur İttifakını bahse konu seçimlerde muvaffak olmasına katkı sağlayarak, zillete imkan tanımadık.

Bu yeni dönemde de yenilenmiş kadrolarımızla,  hayat dolu umutlarımızla, kamçılanmış birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızla 31 Mart 2024 Seçimlerine iyi bir şekilde hazırlanacağız, elimizden gelen her çabayı göstereceğiz.

Genel Merkezimizin, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmalarımıza dur durak vermeden devam edeceğiz.

Bunların hepsini başaracak irade, bükülmez bilek, yıkılmaz güce muktediriz fakat Muhammed İkbalin’de dediği gibi “Harekette birlik olmazsa, fikirde birlik faydasızdır.” Onun için hep birlikte yapacağız ve elbette başaracağız.

Türk milletinin toyu olan kongremizin şölen ortamında geçeceğinden şüphem yoktur. Kongremizde kaybeden olmayacak, kazanan Ereğli olacak, kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacaktır.

Temennim odur ki, ilçe kongremizin barış, huzur ve kardeşlik ortamında geçmesi, sevgi, saygı ve Ülküdaşlık hukukuna riayet ve bin yıllık kardeşlik hukukumuza yaraşır bir olgunlukla gerçekleşmesidir.

Kongremizin şimdiden başta camiamıza, hemşehrilerimize ve Ereğli’mize hayırlara vesile olmasını diler, yeni dönemde daha güzel proje ve çalışmalara birlikte imza atmaktan onur ve kıvanç duyarım.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.