1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri
Ereğli Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri

Ereğli Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde sanatçı 3 ALP ve Nazlı Öksüz Anadolu türküleriyle sahne alacaklar.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşamak için hemşerilerini konsere davet etti.

Başkan Oprukçu Tüm Hemşerilerini Konsere Bekliyor

Kültüre ve sanata değer verdiklerini vurgulayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Yunus Emre Meydanı’nda 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00'da düzenlenecek olan konsere, tüm hemşerilerini davet etti. Üretken belediyecilik anlayışıyla gerçekleşen hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri de gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Oprukçu; “30 Ağustos Zafer Bayramımızın coşkusunu hemşerilerimizle paylaşmak istiyoruz. Her alanda hemşerilerimizle beraber oluyoruz. ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ dolayısıyla düzenleyeceğimiz konser ile Anadolu Türkülerini, eşsiz ve unutulmaz eserleri müzikseverlerle buluşturacağız. Bu doğrultuda yerel değerlerimize, Anadolu kültürümüze sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Yunus Emre Meydanı'nda düzenlenecek olan konsere, tüm hemşerilerimi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.