1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Demirbaş, Esnaf ve Personeliyle Bayramlaştı
Demirbaş, Esnaf ve Personeliyle Bayramlaştı

Demirbaş, Esnaf ve Personeliyle Bayramlaştı

​​​​​​​Ereğli Madeni Eşya Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Demirbaş Yönetim Kurulu, Oda Personeli ve Oda üyesi esnaflarla bayramlaştı.

A+A-

Ereğli Madeni Eşya Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Demirbaş Yönetim Kurulu, Oda Personeli ve Oda üyesi esnaflarla bayramlaştı.

Ereğli Madeni Eşya Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Demirbaş, oda mensubu esnafları  ziyaret ederek geçmiş bayramlarını  kutladı ve işleri konusunda esnaflarla fikir alışverişinde bulundu sohbet etti.

10102.jpg

Esnaf ile fotoğraf da çektiren Başkan Demirbaş, daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulunurken,Demirbaş ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmasında  birlik ve beraberliğin  önemine dikkat çekti.

Bayramramların dargınları barıştıran, gönüleri gönüllerle kavuşturan, sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve beraberliği sağlayan özel günlerdir. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki bu birlik, ruhunu daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacağız dedi.

19553164_1316155895168652_1986805506_n.jpg

Ereğli’de birlik ve beraberliğimizi daima güçlü tutmalıyız, eğer birlik ve beraberliğimizi bozarsak vatandaşlarımız ve Esnaflarımız arasında sağlamış olduğumuz güveni ve başarıyı elde etmemiz mümkün olmaz.Bu nedenle her daim bir ve beraber olmalıyız diyen Demirbaş sorunları konusunda da bilgi alırken, ziyaret ettiği esnafa hayır işler temennisinde bulundu. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.