1. HABERLER

  2. Denizbank’tan Özgüven’e Ziyaret

Denizbank’tan Özgüven’e Ziyaret

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.Şanlı, Denizbank KOBİ Bankacılığı...

A+A-

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Şanlı, Denizbank KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Cevdet Akcan, Denizbank Ereğli Şube Müdürü Yücel Baş, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Denizbank olarak insana öncelik veren, halka hizmeti ilke edinen bir anlayış sergilediklerini söyledi.

“Belediye finansmanında Türkiye’nin öncü bankası olmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Şanlı, “Toplumlarla sosyal refah seviyesinin yükselmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, geçmiş kültürünü koruyan ve çağdaş kentler bırakılması yolunda belediyelerimiz önemli bir görev üstlenmektedir. Ereğli Belediyesi olarak bu hedefler doğrultusunda gerçekleştirdiğiniz hizmetlere ve anlayışa Denizbank olarak bizde her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Başkan Özgüven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Denizbank’ın bankacılık sektöründe hızlı bir gelişme gösterdiğini ve gelişmenin Türkiye genelinde olduğu gibi Ereğli’de de hissedildiğini söyledi.

Özgüven Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı’ya Ereğlili fotoğraf sanatçısı Dede Yunus Gürsoy’un bir tablosunu hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.