1. HABERLER

  2. Doğa Dostu Öğretmen, Orman Dedeye Ödül

Doğa Dostu Öğretmen, Orman Dedeye Ödül

O Yılmadı Boz Dağları Adeta Tırnakları İle Kazıyarak Ormana Dönüştürdü,Onure Edilmeyi İse Alnının Teri Hiç Bir Zaman Kurumadan Kel Dağları Yeşillendirmesiyle...

A+A-

O Yılmadı Boz Dağları Adeta Tırnakları İle Kazıyarak Ormana Dönüştürdü,Onure Edilmeyi İse Alnının Teri Hiç Bir Zaman Kurumadan Kel Dağları Yeşillendirmesiyle O Ödüle Layık Görüldü, İşte Azmin ve Başarının Adı Rahim Hoca, Yeni Nesile Yaşamı ve Mücadelesi İle O Her Zaman Örnek Oldu. Onun Yaşam Biçimi İki Şey Üzerinde Olmuştur, Birincisi Öğrenci Yetiştirmek İkincisi İse Fidan Dikmek ve Yetiştirmek Olmuştur, Hayatını Bu İki İşe Adarkan, Yaşamı Boyunca Binlerce Fidanı Toprakla Buluşturan Rahim Hocaya Halk Arasında Orman Dede Diye Bilinir ve Tanınır.

Anadolu Eğitim Sendikası Tarafından Her Yıl 24 Kasım Öğretmenler Gününde, Geleneksel Hale Dönüştürdüğü Program Kapsamında,Kayseri’de Düzenlenecek Olan “Geleneksel Baş öğretmenlik Onur Ödülü” Töreninde, Ereğli’nin Emektar Öğretmeni Rahim Demirbaş’a Baş Öğretmenlik Onur Ödülü Verilecek.

23 Kasım 2013 Cumartesi Günü Kayseri’de Düzenlenecek Olan Programa Rahim Demirbaş Davet Edildi.

Eğitime ve Doğaya Yaptığı Fedakâr Harcamaların ve Harcadığı Emeklerin Bir Karşılığı Olarak, Rahim Hoca’nın Ödüllendirilecek Olması İse Doğru ve Yerinde bir Karar Olmuştur, Sezar’ın Hakkı Sezar’a Verilmiştir Diyoruz.

Rahim Hocanın Öğretmen Oluşundaki Mücadelesi İse Ayrı Bir Yaşamdır, O Yoksul Dağlık Köyümüz Olan Begören'de Saklı, Onun Mücadelesi Belgesellere ve Romanlara Geçecek Bir Yaşam Biçimi Olur, Genç Nesil'in Mutlaka Öğrenmesi Açısından, Rahim Demirbaş Hocayı Tebrik Ediyor ve Hocama Yaşamında Sağlık ve Başarı Dolu Bir Ömür Dileyerek Kutluyoruz,Ereğli ve Karacadağ'ın Orman Dedesi Olan Rahim Hocamıza Metro Tv Olarak, Çok Ödüllere Layıksın Hocam Diyoruz...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.