1. HABERLER

  2. DOĞAL GAZDA KAÇIRILMAYACAK KIŞ FIRSATI

DOĞAL GAZDA KAÇIRILMAYACAK KIŞ FIRSATI

Enerya, yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler için abonelikte 6, güvence bedelinde 3 taksit imkanı sunuyor. Kampanyadan 1 Eylül-31 Ekim 2014 tarihleri arasında...

A+A-

Enerya, yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler için abonelikte 6, güvence bedelinde 3 taksit imkanı sunuyor. Kampanyadan 1 Eylül-31 Ekim 2014 tarihleri arasında başvuracaklar yararlanabilecek.

Enerya Ereğli İşletme Müdürü Hüseyin Arı, “En temiz ve en ekonomik yakıt olan doğal gazı yaygınlaştırmak için fırsatlarla dolu kampanyalar sunmaya devam ediyoruz. “6+3 taksit” kampanyamız ile 1 Eylül-31 Ekim 2014 tarihleri arasında doğal gaz abonesi olan Ereğlililer abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler. Konya Ereğli’de bu yıl Dalmaz, Cinler, Üçgöz, Mimar Sinan, Hıdırlı, Eti, Barbaros, Çömlekçi, Aydınlar, Fatih, Mehmet Akif ve Namık Kemal mahallelerine doğal gaz götürüyoruz. Bu mahallelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvuruda bulunup kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.

1 Eylül-31 Ekim tarihlerinde geçerli olacak kampanyanın koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.