1. HABERLER

  2. Kaldırımlar Elden Geçiyor

Kaldırımlar Elden Geçiyor

Ereğli Belediyesi kaldırım ve bordür bakım çalışmalarına devam ediyor. Ereğli’nin muhtelif noktalarındaki bozulmuş olan kaldırım ve bordürler yenileniyor.Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi kaldırım ve bordür bakım çalışmalarına devam ediyor. Ereğli’nin muhtelif noktalarındaki bozulmuş olan kaldırım ve bordürler yenileniyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yıpranan ve kullanılamayacak seviyelere gelen kaldırımlar hızlı bir şekilde sökülüyor ve yerine vatandaşın rahatlıkla hareket edebileceği, yürüyüş yapabileceği kaldırımlar yapılıyor.

Mevcut kaldırımların yetersizliğinden şikayet eden vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda Fen İşleri Ekipleri çalışmalarını öncelik isteyen bölgeler başta olmak üzere hızlı bir şekilde sürdürüyor. Polisevi önündeki dar ve rahat olmayan kaldırımları söken ekipler daha modern ve kullanışlı kaldırımları inşa ediyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, şehre kimlik kazandıran hizmetlerin başında kaldırımlar geldiğini ifade ederek, “Kaldırımların güzel ve modern bir yapıda görünmesi kent kimliğini ön plana çıkaran en önemli unsurlardır. Dar ve rahat olmayan kaldırımlar gerek ekiplerimizin tespiti sonrası gerekse vatandaşların talepleri doğrultusunda hızlı bir şekilde değiştiriliyor. Bu değişimler yapılırken vatandaşlarımızdan özellikle esnafımızdan ricamız kaldırımlara eşyalarını koymasınlar. Kaldırımlar işgallerine son verelim. Unutmayalım ki, kaldırımlar sadece yayalara aittir” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.