1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Dualar Afrin'deki Askerler İçin Yükseldi
Dualar Afrin'deki Askerler İçin Yükseldi

Dualar Afrin'deki Askerler İçin Yükseldi

Ereğli Belediyesi, Ereğli İlçe Müftülüğü ile beraber Afrin’de şehitler, gaziler ve görev yapan Mehmetçikler için Mevlid okuttu.

A+A-

Ereğli Belediyesi, Ereğli İlçe Müftülüğü ile beraber Afrin’de şehitler, gaziler ve görev yapan Mehmetçikler için Mevlid okuttu.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven İlçe Müftülüğü’ne, din görevlilerine ve katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Ulu Camii'de düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Ereğli ilçe Müftüsü Celal Malkoç tarafından okundu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitlerimiz ve Afrin'de mücadele eden askerlerimiz içim dualar edildi. Öğle namazından sonra vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı ve sıcak süt ikramında bulundu.

mevlid-2.jpg

Dualarımız Mehmetçiklerimizle diyen Başkan Özgüven, “Ülkemiz Afrin’de onur mücadelesi veriyor. TSK’mizin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu’nun 11. günündeyiz. Mehmetçiklerimizin kahramanca yürüttüğü operasyona biz de Ereğli Belediyesi olarak dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Kalbimiz her daim onlarla. Ülkemizin huzuru, vatanımızın bekası adına yürütülen bu operasyon zaferle nihayete ulaşacaktır. Hz. Musa’nın (7/A'RÂF-128) kavmine dediği gibi “Allah'ın yardımını ve lütfunu isteyin ve acıya tahammül edip dayanın. Şüphesiz yeryüzü Allah'ındır. O'na kullarından dilediğini mirasçı kılar, mutlu son, Allah'tan korkanlarındır. ‘Sefer bizim, zafer Allah’ındır’ sloganıyla çıktığımız bu yolda Allah(cc) şehit düşen kahraman yiğitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar, Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin inşallah. Allah(cc) edilen duaları kabul etsin. Vatanımızı baki, Türk Milleti’ni muzaffer kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.

mevlid-3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.