1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar'dan Afrin'deki Mehmetçik'e Dua!
Vardar'dan Afrin'deki Mehmetçik'e Dua!

Vardar'dan Afrin'deki Mehmetçik'e Dua!

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Afrin'de mücadele eden askerlerimiz için dua etti, başarı dileyerek iyi temennilerde bulundu.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Afrin'de mücadele eden askerlerimiz için dua etti, başarı dileyerek iyi temennilerde bulundu.

Vardar, Mehmetçik için şu sözleri söyledi:

"Afrin'de mücadele eden askerimize duacıyız diyen Fahri Vardar, "Biz burada sıcak yatağımızda yatıyorken Afrin'de kar, kış, soğuk demeden mücadele eden askerlerimiz için dualarımızı eksik etmiyoruz. Çünkü orada ki askerler; vatan, bayrak, millet, namus, şeref üzerine kanlarını, canlarını sonuna kadar hibe edip gözlerini kırpmadan koşturdukları için biz de o askerimize en azından dua ediyoruz. Allah, askerimizin ayaklarına taş dokundurmasın" diyerek askerlerimize dualar gönderdi.

Al bayrağımızın dalgalandığı her yerde askerlerimiz sayesinde vatandaşların rahat yaşadığına değinen Fahri Vardar,  "Askerimizin, hükümetimizin, devletimizin birlik beraberlik içerisinde al bayrağımızın yerini güçlendirmesi sonucunda biz burada rahatça yaşayabiliyoruz. Bundan dolayı Afrin'de ve Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında mücadele eden bütün askerlerimize Allah'ın yar ve yardımcı olmasını temenni ediyorum. İnşallah çok güzel bir başarıyla yurtlarına dönecekler. Sizler aracılığıyla Halkapınar’dan bütün askerlerimize başarılar diliyorum" Dualarımız onlarla diyen Vardar, selamlarını gönderdiğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.