1. HABERLER

  2. Dünyaya İnsanlığı Hatırlatma Bildirisi

Dünyaya İnsanlığı Hatırlatma Bildirisi

Suriye öldürülen çocukların suçu neydi? Bu soruya dünyada cevap verecek bir insan bir devlet var mıdır? Dünyayı yöneten Birleşmiş Milletlere Sesleniyoruz...

A+A-

Suriye öldürülen çocukların suçu neydi? Bu soruya dünyada cevap verecek bir insan bir devlet var mıdır? Dünyayı yöneten Birleşmiş Milletlere Sesleniyoruz Evrensel Değerleri savunan İnsani Örgütlere sesleniyoruz. Suriye de İnsanlığınız Evrensel Haklar ayaklar altına alındığı somut belgelerle ortaya konmasına rağmen sessizliğe gömülenler ve zulme dur demeyenler demeyenleri yüz karası olarak tarihteki yerini alacaktır.

Suriye’de Mart 2011'de başlayan ve yaklaşık 3 yıldır devam eden iç savaşın orantısız güç ve acımasızlıkla devam ettiği, 150 bin kişinin hayatını kaybettiği, 6,5 milyon insan kendi ülkesinde mülteci durumuna düşerken, 3 milyon kişinin de ülkesini terk etmek zorunda kaldığı ortadadır. Katliam görüntülerine karşı insanlık, adalet ve onur duygusunun yanında yerinizi alın! Biz burada, insan olarak özgür irademizle çocuklara yapılan zulme karşı sesiz kalmayacağımızı Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği, Ereğli Muhtarlar Derneği olarak kamuoyuna duyururuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.