1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ECEVİT HALKIN ARASINDA, HALK ECEVİT’İN YANINDA
ECEVİT HALKIN ARASINDA, HALK ECEVİT’İN YANINDA

ECEVİT HALKIN ARASINDA, HALK ECEVİT’İN YANINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Bülent Ecevit Tatlıdil, evinden çıkıp seçim ofisine gelinceye kadarki mesafede yüzlerce insanla...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Bülent Ecevit Tatlıdil, evinden çıkıp seçim ofisine gelinceye kadarki mesafede yüzlerce insanla sohbet ediyor, hal hatır soruyor, yerel seçimler için destek istiyor.

5-011.jpeg

Her platformada başkan olsa da olmasa da çakarlı arabalarla gezmeyeceğini söyleyen Tatlıdil, “Yine üstüne basa basa söylüyorum, seçimi kazansam da kazanmasam da başka gidecek bir yerim yok. Ben Ereğli çocuğuyum. Ereğli’de doğdum Ekmeğimi Ereğli’de kazandım, Ereğli’de öleceğim” vurgusu yapıyor.

6-003.jpeg

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşan, esnafın ve halkın sıkıntılarını dinleyen Tatlıdil, yerel seçimler için destek istiyor.

Tatlıdil 31 Mart’a sayılı günlerin kaldığını belirterek, ‘’Hemşehrilerimizin partimize ve adaylarımıza olan teveccühleri bizleri mutlu ediyor. Tek amacımız oluşturduğumuz bu güçlü kadrolarla hemşehrilerimize hizmetin en güzelini yapmak. Kenan Akpınar belediyeciliğinden edindiğim bilgi birikimiyle bunu yapabileceğime hem ben hem de halkım inanıyor. Ben inşaat mühendisiyim, Ereğli’yi yeniden inşa edeceğim” dedi.

7-008.jpeg

Ereğli halkı ise geçmişi özlemle andıklarını belirterek, “Yeter artık, kim geldiyse Ereğli’yi geriye götürdü. İl olmalarına rağmen gerek kültürel olarak, gerekse sosyal yaşam olarak bizden geride olan çevremizdeki iller bizi geçti. Biz insanca yaşamak istiyoruz, yandaşa peşkeş çekilerek ötelenen Ereğli’nin hayalleri icraata geçsin istiyoruz. Bunu da Bülent Ecevit Tatlıdil’in yapacağına inanıyoruz” dediler

4-005.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.