1. HABERLER

  2. EDİP YILDIZ’A TEBRİK ZİYARETELERİ SÜRÜYÜR

EDİP YILDIZ’A TEBRİK ZİYARETELERİ SÜRÜYÜR

Konya ili damızlık sığır yetiştiricileri birliğinin hafta sonu gerçekleştirilen 8. Olağan genel kurulu sonrasında tebrik ziyaretleri devam ediyor. Konyalı...

A+A-

Konya ili damızlık sığır yetiştiricileri birliğinin hafta sonu gerçekleştirilen 8. Olağan genel kurulu sonrasında tebrik ziyaretleri devam ediyor. Konyalı yetiştiricimizin büyük teveccüh ile %75 oy oranıyla yeniden seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Edip Yıldız'ı Vali yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun ve Seyfettin Baydar makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız "Bugün Konyalı emektar yetiştiricimiz kazandı. Konya’yı çalışarak hayvancılığın başkenti yaptık ve bu dönemde de Dünya'da önemli bir değer haline getireceğiz" dedi. Yıldız yeni dönemde yapacakları projeleri anlatarak istişare bulundular.

8 Mart' ta Konya Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleşen genel kurulda üç liste yarışmış, 6 bin üye katılmış ve Edip Yıldız'ın listesi ezici bir çoğunlukla yeniden üretici Edip Yıldız ile yola devam dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.