1. HABERLER

  2. Eğer; “Sandıklarımıza sahip çıkacağız”

Eğer; “Sandıklarımıza sahip çıkacağız”

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimde en iyi sonucu almak için kolları sıvadı. AK Parti Ereğli  İlçe Teşkilatı sürdürdüğü...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimde en iyi sonucu almak için kolları sıvadı. AK Parti Ereğli  İlçe Teşkilatı sürdürdüğü çalışmalarla her geçen gün tempoyu daha da arttırırken İlçe teşkilatları için vatandaşın oyunu kullanacağı sandıklar ayrı bir önem arz ediyor.

 

Bu anlamda İlçe Teşkilatı Ereğli’nin her mahallesinde Sandık Danışma Meclisleri düzenliyor. İlçe Başkanı Ömer Eğer Cinler Mahallesi 1057 No’lu sandığın danışma meclisine katıldı.

 

AK Parti Ereğli  İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ata'nın  evinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Eğer'in yanı sıra ,  AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Zübeyir Dursun ve İbrahim Büyüktorun,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Cinler Mahallesi temsilcisi, 1057 No’lu sandık Kurulu Başkan ve üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

 

Eğer; “Sandıklarımıza sahip çıkacağız”

 

2014 Mart ayında yapılacak seçim için parti olarak gereken çalışmaları yürüttüklerinin altını çizen İlçe Başkanı Ömer Eğer; “Parti olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de özellikle sandıklara sahip çıkılması anlamında ciddi çalışma yürütüyoruz. Seçim günü de sandık kurullarımız ve müşahitlerimizle hep birlikte sandık başlarında olacağız. Sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız. Bunun için bugünden çalışmalı ve meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmalıyız. Bu anlamda hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Sandık bazlı yapılan bu çalışmalarla parti olarak halkın tabanına yani Milletimize inmenin en iyi örneğini sergiliyoruz. Bu çalışma ve toplantılarla temel amacımız, sandıklarda partimizin ve bizlerin arzu ettiği en güzel sonuçları almaktır. Gözlerinizdeki bu heyecan ve çalışma azminizden de anlaşılıyor ki Ereğli yeniden partimizin gurur duyacağı şehir olacak” dedi.

 

 

İlçe Başkanı Ömer Eğer daha sonra mahalle temsilcisi, sandık yönetimi, sandık müşahitleri ve mahalle sakinleriyle sohbet ederek, seçim sürecine ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.