1. HABERLER

  2. Ülkücülerin Büyük Buluşması

Ülkücülerin Büyük Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarında geçmiş dönem görev yapmış ve halen görev yapan ülkücüler birlik ve beraberlik mesajları verdiler.Ereğli...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarında geçmiş dönem görev yapmış ve halen görev yapan ülkücüler birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Ereğli Ülkü Ocağı binasında gerçekleşen programa Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy, Ülkü Ocakları Ereğli Temsilcisi Hasan Fehmi Bıyık ve çok sayıda ülkücünün katıldığı programda İlk sözü alan Ülkü Ocakları Ereğli Temsilcisi Hasan Fehmi Bıyık; ‘’Bu buluşmaya ev sahipliği yapmanın şerefini bana yaşattığınız için siz değerli büyüklerime teşekkür ediyorum. Bizler genç Ülkü Ocaklılar olarak sizlerden öğrendiklerimizle bayrağı şerefle taşımanın onurunu yaşıyoruz. Ereğli Ülkü Ocaklarına verdiğiniz destek den dolayı hepinize teşekkür ediyorum.’’

Geceye Kayseri deki MHP Genel Merkezinin düzenlediği aday tanıtım toplantısı dönüşü katılan MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy ‘’ Genel Merkezimizin ve Kayseri İl Teşkilatımızın düzenlediği muhteşem bir aday tanıtım programdan geliyoruz. Ereğlimiz de diğer siyasi partiler henüz adaylarını belirleyemediği bir ortamda biz teşkilat olarak sekiz aydır seçim çalışmaları yapıyoruz. Köy gezilerimizle başlayan çalışmalarımız bu gün geldiğimiz nokta itibarı ile ülküdaşlarıma güven rakibimiz partilere de sıkıntı verecek düzeydedir. Halen Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan adayımız Hüseyin Oprukçu beye, Ereğlimiz de görülmemiş hizmetleri yaparak bizlerin başını dik tuttuğu için sahsım, teşkilatım ve ülkücüler adına teşekkür ediyorum. Geçmişte görev yapmış ülkücü büyüklerimin burada olmasından dolayı çok memnunum oldum. Bu birlikteliğe vesile olan başta Ülkü Ocağımıza ve siz ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ereğli Ülkü Ocaklarında yapılan programa ev ziyaret toplantılarından sonrası gelen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ‘’ Davet üzerine bu akşam dört hemşerimin evin ziyaret ettim. ‘’Marifet iltifata tabi derler ya hemşerilerimizin bizlere gösterdiği sevgi ve misafirperverliklerinden anladım ki doğru işler yapmışız. Çok sıkıntılı günler geçirdim. Bir taraf dan mali disiplini bitik bir belediyeyi yönetmek diğer taraf dan da malumunuz olan o kötü operasyonlar. Tabi ki bu güzellikleri yaparken ve bu sıkıntılarla yaşarken sizlerin desteği ve duaları bana güç verdi. Bu gece burada toplanarak gösterdiğiniz birlikteliğimizin rahmete vesile olacağını inancındayım. Seçim öncesi bana verdiğiniz bu destek den dolayı Hepinize teşekkür ediyorum.  ’’ dedi.

Bu birlikteliğin her hafta sonu bir başka yerde devam etmesi talepleri üzerine Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İrfan Aksoy ‘’ Bu akşam buraya gelen ve mazeretlerinden dolayı gelemeyen bütün ülküdaşlarımızı haftaya cumartesi günü İlçe teşkilatımızda bizleri şereflendirmesini istiyorum.’’ Diyerek ev sahipliğini üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.