1. HABERLER

  2. Eğitim Bir Sen’de Bayramlaştılar

Eğitim Bir Sen’de Bayramlaştılar

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlığında...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma programına katıldılar. 

Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas’ın dışında Eğitim Bir Sen sendika temsilcileri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Ereğli Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı İlhan Yılmaz; “her bayramda bizleri ziyaret eden vekilimiz Cem Zorlu’ya, Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e, AK Parti ilçe başkanı Evren Nas’ a teşekkür ediyorum” diyerek “bütün eğitim camiasının bayramını kutlarım” şeklinde konuştu. 

AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas ise; “herkesin kurban bayramını tebrik ederim” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven; “Kurban bayramını tebrik ediyorum. Bu güzel havada bayram idrak ediyoruz. Ancak Ortadoğu da sıkıntı yaşıyoruz. Bu bizi üzüyor. Son haftada yaşananlarla, ülkemizin dünya çapında ne kadar önemli bir yeri olduğunu anlıyoruz, görüyoruz” dedi.

Konya Milletvekili Cem Zorlu; “canımız, namusumuz garantide bir bayram idrak ediyoruz. Ancak diğer ülkelerde Müslümanlar şehadetlerinin ne zaman gerçekleşeceğini bilmeden yaşıyorlar” dedi. Türkiye’nin demokrasisine vurgu yapan Zorlu, “demokrasi adına tek tecrübe, tek güzel tecrübe Türkiye’ de var” diye konuştu. 

“Biz tarih boyunca Osmanlı Devleti tecrübesi ile sadece kendimiz için değil diğer milletler içinde çalışmışızdır” diyen Zorlu; “Osmanlı, İslam’ın emperyal olmadığının göstergesidir” dedi.

Zorlu, IŞİD’in İslam’ın yüzünü kirli göstermek isteyen bir oyunun parçası olduğunu da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.