1. HABERLER

  2. Özgüven, Basının Tarafsız Olması Gerektiğine Vurgu Yaptı

Özgüven, Basının Tarafsız Olması Gerektiğine Vurgu Yaptı

Bazı Basın Kuruluşlarının Yayın Anlayışını Başkan Özgüven sert bir dille eleştirdi.Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugün, Eğitim Bir...

A+A-

Bazı Basın Kuruluşlarının Yayın Anlayışını Başkan Özgüven sert bir dille eleştirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugün, Eğitim Bir Sen ilçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde Ereğli’de yayın yapan  bazı basın kuruluşlarını sert bir dille eleştirdi.

Başkanı Özgüve’nin Eğitim Birsende yaptığı açıklamada “Bazı basın yayın organlarına, nasılsa yayınlamıyorsun, boşuna çekip de şarjını harcama” dedi.

Belediye Başkanlığı Makamının Özkan Özgüven’den önce geldiğini, Belediye Başkanının görüntülerinin, açıklamalarının kesilemeyeceğini, bunun doğru olmadığını belirten Özgüven; “ ben seçilmiş bir başkanım, seçmenimin teveccühü yeter” dedi.

Konuşmalarının söz konusu yayın organı tarafından kesildiğini ve açıklamalarına yer verilmediğini ifade eden Özgüven, resmi törenlerde bile konuşmacıların bir kısmını verip bir kısmını kesmek etik de değildir. Ben bu şehrin Belediye Başkanıyım, bu saygısızlığı yapamazsınız” dedi.

Ardından da Yayın kuruluşunun kameramanını sevdiğini kişisel bir sorunun olmadığını ve tepkisinin televizyon kurumuna olduğunu belirtti.

 

basın

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.