1. HABERLER

  2. Eğitim Birsen Ereğli Temsilciliği,Üyelerini Kahvaltıda Buluşturdu

Eğitim Birsen Ereğli Temsilciliği,Üyelerini Kahvaltıda Buluşturdu

Eğitim Birsen Ereğli Temsilciliği tarafından sendika üyesi okul müdür ve müdür yardımcılarına yönelik kahvaltılı istişare toplantısı düzenlendi.Geçtiğimiz...

A+A-

Eğitim Birsen Ereğli Temsilciliği tarafından sendika üyesi okul müdür ve müdür yardımcılarına yönelik kahvaltılı istişare toplantısı düzenlendi.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongrenin ardından yeniden ilçe temsilciliğine seçilen Eğitim Birsen Ereğli Şube Başkanı İlhan Yılmaz seçimlerin ardından Konya İl Başkanlığının da katılımı ile Cheryy Garden Spa Hotel’de kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Memur-Sen Eğitim Bir-Sen Konya İl Başkanı Latif Selvi, Başkan Yardımcıları, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Şube Müdürleri ve sendikaya bağlı okul müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Katılımın büyük olduğu toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen Ereğli Şube Temsilcisi İlhan Yılmaz, yeni göreve gelen okul müdürlerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kendilerinden inşaatçı müdür değil, icraatçı müdür olmalarını beklediklerini kaydetti. Görev geldikleri ilk yılda malum eğitimci sendikası ile birlikte toplamda 400 civarında bir üyeye sahip olduklarını anımsatan Yılmaz, malum sendikanın ayrılmasının akabinde üye kayıt çalışmalarını hızlandırarak bugün üye sayısını 835’e çıkardıklarını bunda da en büyük katkının yılmadan usanmadan çalışan üyelerin olduğunu dile getirdi. Sendikalarının Türkiye çapında güçlü bir sendika olduğuna da dikkat çeken Yılmaz, bu gücün en büyük nedeninin istişareye dayalı bir sendika olmaları olduğunun altını çizdi.

Katılımcılara hitap eden Memur-Sen Eğitim Bir-Sen Konya İl Başkanı Latif Selvi ise gelecekle konuşabilmek için işe öncelikle eğitimle başlanması gerektiğine vurgu yaptı konuşmasında bir ülkenin gelişmişliğinin ancak ve ancak eğitim seviyesi ile ölçülebileceğini dile getirdi. Eğitimciler olarak Türkiye Cumhuriyetinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi noktasında üzerlerine büyük görevler düştüğünü söyleyen Selvi, Konya İl Başkanlığı ve Ereğli temsilciliği ile el ele vererek başaralı çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Yeniden başkanlığa seçilen Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Selvi, tüm okul müdürleri, müdür yardımcıları ve eğitimcilere görevlerinde başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.