1. HABERLER

  2. Kıratlı, Onları Onure Ederek Sevinçlerine Ortak Oldu

Kıratlı, Onları Onure Ederek Sevinçlerine Ortak Oldu

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter yardımcısı Metin Kıratlı, Ereğli’de. Eğitim öğretime devam eden Özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter yardımcısı Metin Kıratlı, Ereğli’de. Eğitim öğretime devam eden Özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek özel öğrencilerin doğum günü kutlamasına katıldı.

Özel eğitim alarak Rehabilite edilen öğrenciler ile bir araya gelen Metin Kıratlı’ya okul yetkilileri de eşlik etti.Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden yetkili Hayrettin Başer, Metin Kıratlı’nın Ereğli için büyük bir değer olduğuna vurgu yaptı.Kendilerini Ankara’da ziyaret ettiğimizde okulumuza davet etmiştik sağolsunlar Metin bey bizleri kırmayarak iadeyi ziyaret gerçekleştirdi ben kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Ereğli’ye gelerek çeşitli ziyaretler yapacaklarını belirten Kıratlı,Ankara’da yanımıza uğrayan hemşehrilerimizi elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalışıyoruz, okulumuzun yetkilileri de yanıma gelerek beni mutlu etmişlerdi ben de onlara kendilerini ziyaret edeceğimi söylemiştim,burada özel çocuklarımızın gereken eğitimlerden geçerek topluma kazandırılmasında hocalarımızın büyük katkısı var, çok değerli okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum diye konuştu.

Okulda toplu olarak kutlanan doğum günü partisine katılan Kıratlı, Onları onure ederek sevindirdirirken çocuklara dağıttığı hediyelerle mutlu etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.