1. HABERLER

  2. Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Ereğli Belediyesinde hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in katılımlarıyla Cumartesi günü “Devlet Memurları...

A+A-

Ereğli Belediyesinde hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in katılımlarıyla Cumartesi günü “Devlet Memurları Kanunları” konulu eğitim semineri İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Dönmez tarafından Belediye Personeline verildi.

Dönmez Belediye Kanunu ve Büyükşehir Belediye Kanunu ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu hakkında Belediye Personeline eğitim verdi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven geçen hafta sonu başlayan hizmet içi eğitimlerin devam ettiğini ve bu seminerleri, kurumsal kimlik anlayışına olumlu katkı yapması, kurumun ve vatandaşların haklarının daha iyi korunabilmesi amacıyla düzenlediklerini, seminerde edinilecek bilgilerin ilgili kanunların daha iyi kavranmasına önemli katkısı olacağını belirtti.

Özgüven, personelin görevlerini yaparken daha bilinçli, etkin ve mevzuata uygun hareket edebilmeleri, Belediyeye daha yaraşır hizmet sunabilmek hedef ve idealleriyle seminerlerin hafta sonunda da devam ettiğini ve hafta sonu olmasına rağmen seminere katılan personelin yoğun ilgisine de teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.