1. HABERLER

  2. EHLİYET KURSUNDA GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA

EHLİYET KURSUNDA GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA

Anadolu Selçuklular Özel Güvenlik,Turizm,Tekstil,İthalat,İhracat Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Balcı yaptığı açıklamada yapacakları kampanya...

A+A-

Anadolu Selçuklular Özel Güvenlik,Turizm,Tekstil,İthalat,İhracat Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Balcı yaptığı açıklamada yapacakları kampanya ile ilgili konuştu.

Şuan faliyetini sürdürdüğümüz sürücü kursunda yakın bir sürede Anadolu Selçuklular Özel Sürücü Kursu olarak Ereğli’de hizmete girecektir.

Açılışa özel kampayamızda :

D sınıfı ehliyet 500TL,E sınıfı ehliyet 300TL,B sınıfı ehliyet 250TL,A2 sınıfı ehliyet 200TL fiyatlarıyla  kurs hizmeti vermeye başlayacağız.Yeni kadrosuyla ve yeni araç filomuzla Ereğli’de en kısa zamanda halkın hizmetinde olacağız.

Bizimle ilgili,Kapandı,kapanacak gibi söylentiler kesinlikle yalandan ibarettir.Biz Anadolu Selçuklular firması olarak kamu ve devlet şahış firmasında hizmet yapmaktayız.Firmamız 2008’den beri faliyettedir.Biz Konya piyasasında hep varız ve Ereğli’de de var olacağız. Ereğli’de yaptığımız projede Ereğli’de Madeni Eşya sanayisi Güvenliğini,Karapınar Devlet Hastahanesinin Güvenliğini uzun süredir yapmaktayız.

Bizim için maddiyat değil hizmet önemli olacak firmamıza hiçbir şikayet getirmeyecegiz.Burada Anadolu Selçuklular olarak 2008 yılından beri ne çalışanımıza ve çalıştıgımız firmaları zor duruma düşürmedik ve düşürmeyecegiz.

Burada Anadolu Selçuklular Grup olarak Uysal Sürücü Kursunda ehliyete yazılmış olup ve yazılacak olan kişileri yılların bize verdiği tecrübeyle ve güvenle hiç kimseyi mağdur etmeden eğitimini başarılı bir şekilde bitirmesine özen göstereceğiz.

Firmamız hakkında çıkan asparaga haberlere kesinlikle inanmayın ,Yalan yanlış haberleri yapanlarla ilgili ise Balcı, Mahkeme yoluna gidecegini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.