1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Emirgazi Belediye Başkanı Koçak, Takdir Topluyor…
Emirgazi Belediye Başkanı Koçak, Takdir Topluyor…

Emirgazi Belediye Başkanı Koçak, Takdir Topluyor…

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Çalışmalarını değerlendirdi.

A+A-

 

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Çalışmalarını değerlendirdi.

Nurişen Koçak, Emirgazi Belediyesinde başkanlığa geldiği sürede yaptığı hizmetlere ilişkin ” Uzun yıllardır yapılmayan hizmetleri Emirgazi'ye kazandırdı ” Koçak mütevazi kişiliğiyle Emirgazi ve Bölge halkından düzgün kişiliğiyle takdir topluyor.

Emirgazi halkı Başkan Nurişen Koçak’ın göreve geldiği günden bugüne kadar ve seçim sürecinde verdiği sözleri vatandaşlar şu sözlerle değerlendirdi.

”SÖZ VERDİN, SÖZÜNÜ TUTTUN, HELAL OLSUN!”

Seçildikten sonra da geleceğim sözünü vermişti ve öylede oldu fırsat buldukça bizleri ziyaret eden  Başkan Koçak, esnaf gezisi yaparken alkış ve övgüyle karşılandı. Söz verdin, sözünü tuttun, sözünün eri adammışsın özellikle dik duruşunla ve mütevazı kişiliğiyle denilerek iltifat edilen Koçak, Size Ben gelirim ben sizden biriyim başkalarına benzemem dedi.

1-007.jpg

Koçak, Yolda ve işyerlerinde gördüğü her vatandaşın elini sıkıp hatırını sordu, derdi olup olmadığını öğrenmeye çalışan Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, sıcak ve sevecanyaklaşımıyla bölgemiz de fark yaratan bir belediye başkanı olduğunu gösterdi. Bazı esnafların çay ve kahve teklifini reddetmeyen Koçak’a vatandaşların tepkileri de oldukça sıcak oldu. Belediyemiz çok güzel çalışıyor, Başkanımızın sayenizde hiçbir sıkıntımız yok. Emirgazi’miz sayenizde pırıl pırılsöz vermiştiniz, çok güzel oldu tertemiz yaptınız ifadelerinde bulunan vatandaşlar başkanımızdan Allah razı olsun dedi.

2-009.jpg

Esnaf gezisi yaparken aldığı övgülerle moral bulan Koçak,’a evet sayın Başkan, seçim biter ve kimse gelmez, unutur kendisine oy verenleri, unutur kendisini o koltuğa seçenleri. Ben sizin partiliniz değilim ama size oy verdim; çünkü size inandım. Sizi tebrik ediyorum, sözünüzün arkasında durdunuz. Bu ziyaretle ve projelerinizle dürüst bir insan olduğunuzu gösterdiniz. Teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

''EMİRGAZİ’DE İKİNCİ ETAP TOKİ SEVİNCİ’’

Emirgazi Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 177 konut  yapımına başlanması için anlaşmaya varıldı. Emirgazi B         ELEDİYE Başkanı Nurişen Koçak, İlçemizi  beklenen özlenen güzelliğe kavuşturmak için elimizden gelen yapmaya çalışıyoruz.

4-012.jpg

Belediyemiz ve Toki işbirliğinde gerçekleştirilecek olan konutların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyen Koçak, Bütün hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

'' BAŞKAN KOÇAK’DAN ÖNEMLİ HİZMET! KARACADAĞ’A MESİRE ALANI’’

Bölgemizde ve Emirgazi’de önemli bir eksikliğin giderilmesi için çalışma başlatan Koçak,

Oksijen deposu olan ve Bölgenin En güzel mesire alanını Göleren bölgesinde vatandaşların hizmetine yaptığı önemli çalışma ile kazandırdı. Yaz aylarının o sıcak günlerinde vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmeleri, piknik yapmaları için mesire alanı alarak  Belediye'yekazandıran Başkan Nurişen Koçak önemli bir hizmete imza attı. Bu doğa harikası alan şimdiden adından söz ettirmeye aday bir bölge olacağı ise kesinlikle doğru ve yerinde bir hizmet olarak takdir gördü. Çalışkan ve doğru kararlarla bilinen Koçak yine güzel bir hizmeti bölge insanına kazandırmış oldu. Koçak, Mesire alanını en iyi şekilde düzenleyip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz ifadeleri kullandı.

5-010.jpg

VERDİĞİ DESTEKLE KOÇAK’ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİRGAZİ SPOR YARATTI?

Gurubunda zirve yarışını lider bitiren Emirgazi Belediye spor Pazar günü, Konya’da şampiyonluk maçına çıkacaktır bu başarının gizli Kahramanlarından olan Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Futbol tutkunu Şerafettin Denli, Teknik heyet ve bütün futbolcuları ve emeği geçenleri kutluyor ve şampiyonluk yolunda bizlerde başarılar diliyoruz.

3-014.jpg

Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra spora verdiği destekle de bilinen Koçak, Bölge halkı ve Emirgazilihemşerilerim hizmetin en güzeli layıktır diyerek vatandaşlarına  en iyi hizmet için çalışan fedakâr Başkan Koçak’ın şimdiden takdir ve teşekkürü hak ettiğini düşünüyor ve Sezar’ın hakkını sezar’a veriyoruz.

Bizlerde yolun açık olsun başkan diyor ve Koçak ve ekibini tebrik ediyoruz.

6-004.jpg

ssssssssssssssss.jpgdddddddddddd.jpgfffffffffffffff.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.