1. HABERLER

  2. EMİRGAZİ

  3. Emirgazililer şenlikte buluştu
Emirgazililer şenlikte buluştu

Emirgazililer şenlikte buluştu

Emirgazi ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Emirgazililer Buluşma ve Kaynaşma'' Kültür etkinliği yapıldı.

A+A-

Emirgazi ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Emirgazililer Buluşma ve Kaynaşma'' Kültür etkinliği yapıldı.

Festivalde çok sayıda Emirgazili bir araya geldi.

Emirgazi Göleren Mahallesi’nde gerçekleştirilen 4. Emirgazililer Buluşma ve Dayanışma Etkinlikleri Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran,Festivaline Emirgazi Kaymakamı Salih Çiğdem,  Belediye Başkanı Nurişen Koçak, AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli,Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,Adana Aski Müdürü Hüseyin Oprukçu  Muhtarlar, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı durusu ve istiklal marşının okunmasın ardından başlayan Program, açılış konuşmalarının ardından halk oyunları gösterileri ,çeşitli dans gruplarını gösterileriyle devam etti.

3-050.jpg

 Göleren mahallesi mevkiinde  yapılan  şenlikte  çok sayıda Emirgazili bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Piknik havasında geçen  şenlikte,Kenyalı  akrobasi topluluğu  gösteri yaptığı  programda hasret giderildi.Yapılan konuşmalarda ise birlik ve beraber olmanı önemine dikkat çekilirken programa maddi ve manevi destek veren kurum ve şahıslara teşekkür plaketleri takdim edildi.

18472515_10155328028336670_1425316015_o.jpg

Emirgazi Belediyesinin organize ettiği festivalde Emirgazili konuklar bölgenin kendi çocuklarının oluşturduğu bir birinden değerli mahalli sanatçıyı dinleme fırsatı buldu.Bunun yanı sıra Deniz Toprak ve Ankaralı Ayşe Dinçer Konserleriyle ve Belediye çadırında düzenlenen İkramlarla Bölge halkı ve Emirgazili hemşerilerimiz hoşça vakit geçirdi.

1-045.jpg

Şenlikte  konuklara yöresel yemekler ikram edildi, çocuklar  zıpzıp stantlarında doyasıya eğlendi.Şenlik yerel sanatçıların konserleriyle devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.