1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EMNİYET MÜDÜRÜ HAKAN UZUN’DAN METRO TV’YE ZİYARET
EMNİYET MÜDÜRÜ HAKAN UZUN’DAN METRO TV’YE ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ HAKAN UZUN’DAN METRO TV’YE ZİYARET

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Tarafsız yayın çizgisiyle tanınan Metro TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmacayı makamında ziyaret etti.

A+A-

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Uzun, Ereğli’nin sorunları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.  Görevine yeni başlayan Hakan Uzun Ereğli’nin huzur ve sükûneti için Emniyet olarak her şeyin fazlasını yapacaklarını dile getirdi. Akabinde Metro TV Stüdyolarını Atilla Atmaca tarafından gezdirilen Uzun “Ereğli’nin şanslı bir ilçe olduğunu ve basın anlamında Metro tv’nin donanımlı güzel bir stüdyo’ya sahip olduğunu belirtti. Yayın çizginizi takdir ediyorum” dedi.

Ereğlinin güzel bir ilçe olduğunu halkının ise gerçekten bilinçli ve iyi insanlardan oluştuğunu, Huzurlu ve suç oranının çok düşük olduğunu söyleyerek sözlerine son verdi.

Metro tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca ise ziyaret dolayısı ile duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hakan Uzun’a İlçemize hoş geldiniz diyerek ilçemiz hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, Basın mesleğinin hakkında görüşlerini aktardı.

Atmaca, Ereğli’de göreve geldiği günden bugüne ekibiyle başarılı çalışmalar yapan, Uzun’a yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarı diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.