1. HABERLER

  2. EMNİYETTEN KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE

EMNİYETTEN KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE

Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dur ihtarına durmayan araçta yapılan incelemelerde 12 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Bir...

A+A-

Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dur ihtarına durmayan araçta yapılan incelemelerde 12 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Konya Adana Karayolunda dur ihtarına uymayan aracın önüne Gül Süt Fabrikası civarında kapan attı. Kapana kapılmamak için ani fren yapan Erdal E. İdaresindeki 42 DZT 37 plakalı araçta yapılan incelemelerde 12 bin adet gümrük kaçağı sigara bulundu.

Polis araca ve sigaralara el koyarken, daha önce görev başındaki polisin üzerine araç sürmekten aranan Erdal E. İse gözaltına alındı. Konu ile ilgili olarak Ereğli Emniyetinden yapılan açıklamada, “İnsan sağlığına verdiği zarar ile birlikte, gümrük kaçağı olarak piyasaya sürülen ve bu şekilde ülke ekonomisine zarar veren kaçak sigara ile mücadele kapsamında çalışmalarımız aralıksız sürecektir” denildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.